Blender profesional avansat G21 Perfect Smoothie Vitality

de Maria Udrea
3211 vizualizări
Blender profesional avansat G21 Perfect Smoothie Vitality

În acest articol vreau să vă prezint noul meu ajutor în bucătărie -Blender profesional avansat G21 Perfect Smoothie Vitality.

Primit în dar de mărțișor, a devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite gadgeturi din bucătăria mea.

Mai am câteva blendere, dar acesta îmi place în mod deosebit pentru că este de capacitate mare, putere mare și are multe specificații tehnice pe care nu le-am regăsit și la alte blendere.

Blender profesional avansat G21 Perfect Smoothie Vitality

Dar vă las mai jos specificațiile tehnice și câteva date despre el, să vă convingeți singuri.

Specificații tehnice

 • Putere: 1 680 W
 • RPM: 10 000 – 32 000
 • Opțiuni culori: roșu, alb, negru grafit, cappuccino, maro închis
 • Volum recipient: 2,5 l – 100% fara BPA
 • Un recipient mai mic de 0,9 l este disponibil separat
 • Rezistența recipientului la temperatură: -40 °C – 120 °C
 • Material recipient: Copoliester Tritan
 • Întrerupător de siguranță împotriva supraîncălzirii
 • Dimensiuni: 23 x 23 x 57 cm
 • Greutate: 5 kg
 • Garanție 2+2 ani. 2 ani pentru tot blenderul + 2 ani pentru corpul blenderului fara recipient
 • Răcire motor îmbunătățită
 • Izolare fonică îmbunătățită

De ce recomand acest Blender profesional avansat G21 Perfect Smoothie Vitality!

Acest Blender G21 Perfect Smoothie Vitality   reușește ușor să amestece orice tip de alimente și obține întotdeauna rezultate excelente. Suplimentar mixării, amestecării, tocării și tăierii, poate realiza și gustări din fructe pentru copii, cocktailuri, deserturi, înghețate, smoothie-uri, șerbeturi și paste.

Datorită puterii enorme și a lamelor de înaltă calitate, Perfect Smoothie Vitality este perfect pentru dieta cu alimente proaspete.
Datorită lamelor de calitate și a motorului puternic, modelul G21 Perfect Smoothie Vitality poate amesteca foarte fin toate tipurile de ingrediente.

Este dotat și cu un sistem îmbunătățit de răcire a lamelor și lagărelor. Degajă o cantitate foarte mică de căldură. Este dotat și cu o izolație fonică îmbunătățită.

Este echipat cu un recipient 100% fără BPA cu un volum de 2,5 litri. Acesta este suficient pentru amestecarea unor bucăți mai mari de alimente fără a fi necesară tăierea acestora în bucăți mai mici. Este realizat dintr-un material sigur și durabil – Copoliester Tritan, care este adecvat pentru a fi utilizat împreună cu alimente calde sau reci. Materialul din care este realizat recipientul nu absoarbe mirosul sau gustul alimentelor.

Poate fi astfel utilizat pentru prepararea supelor și sosurilor în casă fără nicio grijă. Este foarte important ca recipientul să nu elibereze nicio substanță în alimente, cum poate fi cazul atunci când sunt folosite materiale plastice de calitate inferioară.

Acest Blender profesional avansat G21 Perfect Smoothie Vitality nu este numai un blender ideal pentru a fi utilizat acasă. Datorită construcției sale și a materialelor de calitate, acesta poate fi utilizat și în scopuri comerciale, cum ar fi în cafenele și restaurante.
Pachetul mai include și un dispozitiv ergonomic de presare. Acesta vă va ajuta să amestecați mai repede alimentele. Are și un capac practic cu deschidere prin partea superioară, care facilitează adăugarea de alimente și ingrediente în timpul amestecării.

Cocktailuri și mixare cu ajutorul acestui Blender profesional avansat G21 Perfect Smoothie Vitality

Cocktailurile din fructe și legume pot fi preparate în câteva secunde.

Datorită sistemului său unic de amestecare, a lamelor de înaltă performanță și calitate care strivesc efectiv alimentele în bucăți mai mici, Perfect Smoothie poate păstra structura celulară a fructelor și legumelor amestecate, oferind astfel corpului uman mai mule vitamine și o absorbție mai rapidă a acestora.

În plus, poate amesteca alimente care conțin fibre tari, acest lucru nefiind în mod normal posibil cu blendere cu putere mai redusă. Un exemplu ar fi cotoarele de morcovi. Acestea, cu ajutorul modelului G21 Perfect Smoothie Vitality, pot fi transformate într-un suc cremos adecvat chiar și pentru copiii mici.
În comparație cu sucurile preparate cu storcătoare obișnuite, Perfect Smoothie Vitality vă va transforma fructele și legumele în sucuri cremoase, fine și spumoase pline de fibre valoroase.

Înghețate

Este foarte simplă prepararea înghețatei în casă cu ajutorul acestui Blender profesional avansat G21 Perfect Smoothie Vitality. Lamele acestuia se mișcă atât de rapid încât ingredientele congelate nu vor avea suficient timp să se dezghețe. Vor fi doar pasate fin și transformate într-o înghețată aerată. Întregul proces durează doar câteva secunde. Blenderul Perfect Smoothie și ingrediente de bună calitate sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a servi o înghețată delicioasă în lunile toride de vară.
Cu ajutorul blenderului nostru, fructele la conservă pot fi transformate în siropuri de fructe delicioase care sunt perfecte pentru a fi folosite drept sosuri pentru înghețată, vafe sau clătite.

Gătit cu Blender profesional avansat G21 Perfect Smoothie Vitality

Prepararea supelor calde pline de nutrienți sănătoși cu ajutorul blenderului Perfect Smoothie Vitality este foarte ușoară și durează numai câteva minute. Nu trebuie decât să introduceți toate ingredientele în blender și să porniți mixarea. Adăugați toate condimentele dumneavoastră preferate pentru cel mai bun gust iar supa va fi gata și caldă după 5-6 minute.
Poate fi utilizat, cum ar fi prepararea sosurilor, gustărilor, topping-urilor gustoase, smoothie-urilor sau tocarea cărnii și a nucilor.

Mai multe date despre acest Blender profesional avansat G21 Perfect moothie Vitality, dar și alte gadgeturi interesante de bucătărie găsiți în magazinul online Una Doua, pe care îl recomand cu toată încrederea.

Blender profesional avansat G21 Perfect Smoothie Vitality
Print Friendly, PDF & Email

Rețete înrudite

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: