Rulouri aperitiv cu legume la grill și brânză

de Maria Udrea
2520 vizualizări
Rulouri aperitiv cu legume trase la grill și brânză

Perfecte pentru gustarea dintr-o zi de vară caniculară, aceste Rulouri aperitiv cu legume la grill și brânză!

Atât de simplu de preparat și tare gustoase, dar și aspectuoase cu așa joc de culori, îi poți cuceri și pe cei mici cu ele!

Pot fi preparate și de post cu feta în loc de brânză telemea.

De mare efect au fost și aceste Pizzete de vinete și dovlecei preparate pe grill preparate anterior și care s-au cerut la greu repetate!

Pizzete de vinete și dovlecei preparate pe grill

Foarte des mai prepar și aceste Legume la grill cu sos de brânzeturi și crutoane aromate, care îmi plac la fel de mult.

Legume la grill cu sos de brânzeturi și crutoane aromate
Rulouri aperitiv cu legume trase la grill și brânză

Rulouri aperitiv cu legume la grill și brânză

Perfecte pentru gustarea dintr-o zi de vară caniculară, aceste Rulouri aperitiv cu legume la grill și… Aperitive Rulouri aperitiv cu legume la grill și brânză European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

Ingrediente

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 3 ardei capia
  • 250 g brânză telemea sărată, sau feta
  • sare
  • piper
  • 3 căței de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline

 

Porții: 6

Timp de preparare: 40 minute

Mod de preparare

Pregătim ingredientele pentru Rulouri aperitiv cu legume la grill și brânză.

Spălăm bine vânăta și dovlecelul și le tamponăm cu prosoape de hârtie absorbante.
Le feliem transversal în 6-8 felii de 4-5 mm grosime și le așezăm pe suprafețe plane, apoi presărăm sare peste ele.
Le lăsăm așa 5-6 minute, până elimină din lichid, apoi le tamponăm cu prosoape de hârtie.
Le întoarcem pe partea cealaltă și repetăm procedeul.
Ungem grillul cu foarte puțin ulei de măsline, îl punem la încins și rumenim feliile de vânătă și dovlecel pe ambele părți, doar până se pătrund ușor.
Ardeii capia îi coacem pe grătar și îi curățăm.
Usturoiul îl curățăm, îl pisăm cu sare și piper, apoi îl amestecăm cu ulei de măsline.
Brânza o feliem mai grosier în formă dreptunghiulară.

Cum asamblăm delicioasele Rulouri aperitiv cu legume la grill și brânză!

Ungem cu uleiul aromat cu usturoi feliile de vânătă și dovlecel.
Apoi, așezăm una peste alta ,câte o felie de vânătă și una de dovlecel.
Peste acestea așezăm o felie de ardei capia copt.
Așezăm brânza la un capăt al aranjamentului și rulăm strâns.
Prindem ruloul cu o scobitoare și îl așezăm frumos pe platou.
Ca să avem joc de culori, așezăm diferit feliile de vânătă și dovlecel, să fie un rulou cu vânăta deasupra și altul cu dovlecelul deasupra.
Sper să vă încânte și pe voi ideea acestor rulouri aperitiv, că tare bune sunt!

Puteți să le preparați și mai simplu, ca aici.

 

Print Friendly, PDF & Email

Rețete înrudite

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: