Aspirator portabil fără fir Vytronix NIBC22

de Maria Udrea
649 vizualizări
Prezentare Aspirator portabil fără fir Vytronix NIBC22 cu piesele din dotare

Chiar dacă este un blog destinat rețetelor culinare și accesoriilor de bucătărie, un blogger culinar se ocupă și de alte activități casnice cum ar fi curățenia. Și, slavă Domnului, la câtă mizerie face la locul de muncă, în bucătărie, curățenia este esențială, iar un aspirator accesibil și ușor de manevrat poate fi considerat o adevărată comoară. Pot să vă spun despre acest Aspirator portabil fără fir Vytronix NIBC22, 22.2v, 3 in 1, stick și de mană, că a devenit o bijuterie pentru casa noastră, dar și pentru mașini. Băieții mei s-au îndrăgostit de el și de când a poposit în casa noastră, prin amabilitatea celor de la Chilipirul Zilei își fac singuri curățenie în mașini.

Și pentru că are și un preț foarte accesibil și funcționează impecabil, ne tentează să mai achiziționăm unul. Astfel nu ne vom mai certa pe el, că asta cam facem acum. Vom avea unul pentru casă și altul pentru curățatul mașinilor.

Nu de alta, dar cum toate prețurile s-au dat peste cap de la un timp, inclusiv cele pentru spălat și curățat mașina, ne va fi mai comod la buzunare să ne rezolvăm singuri aceste probleme administrative.

Dar pentru a vă convinge despre ce vorbesc, vă las mai jos câteva detalii despre acest aspirator.

Specificațiile tehnice pentru aspirator portabil fără fir Vytronix NIBC22

 • Design fără fir 3 în 1
 • Baterie LI-ION 22.2V
 • Indicator de nivel al bateriei
 • Mod Eco
 • Bara de perii motorizată
 • Compact, ușor și ușor de utilizat și depozitat
 • Durată de funcționare de până la 45 de minute
 • Timp de încărcare de 3-4 ore
 • Cântărește doar 2,3 kg
 • Capacitate 0,5L
 • Include suport de perete și dibluri pentru prindere, încărcător rețea electrică, manual de utilizare
 • instrument pentru spații înguste și perie de praf
 • Dimensiuni produs: 110 x 23,5 x 22 cm

Care sunt avantajele acestui aspirator portabil fără fir Vytronix NIBC22

Primul avantaj al unui astfel de aspirator este acela că nu mai ai nevoie să introduci cablul în priză când aspiri. De câte ori aspiram cu aspiratorul universal trebuia să mut cablul în fiecare cameră, Ba mai mult, după aspirare mai pierdeam timp și cu strângerea cablului în jurul, sau în interiorul aspiratorului. Și în plus, este foarte ușor, cântărind doar 2,3 kilograme.

Recipientul de colectare a mizeriei este foarte ușor de golit. Nu ne mai chinuim cu desfacerea capacului pentru a extrage sacul de gunoi și a merge cu el la tomberon. Printr-o singură apăsare de buton golim recipientul direct în coșul de gunoi. Apoi, închidem capacul aspiratorului și îl putem folosi la o altă tură de aspirare.

Nu are accesorii complexe, pe care să le folosim rar, sau deloc. Are fix ce este necesar pentru o curățenie completă.  Are o perie pentru podele care se atașează la bara fixă, o altă perie retractabilă pentru praf și pentru tapițerii și un stick pentru spațiile înguste.

Aspiratorul este prevăzut și cu un suport pentru perete, pe care îl putem monta lângă una din prize. Astfel avem rezolvată și problema depozitării aspiratorului și a încărcării bateriei. Iar încărcarea completă a bateriei se efectuează într-un interval de 3-4 ore conform specificațiilor producătorului.  Bateria are o durată de funcționare de aproximativ 45 de minute. Însă, acest aspirator portabil fără fir Vytronix NIBC22 are 2 setări de putere. Are o setare pentru modul în care se folosește puterea maximă de aspirare și a doua setare pentru modul ECO. Acest al doilea mod reduce din putere, iar durata de utilizare fără încărcare se va prelungi.

Câteva concluzii despre aspirator

Noi suntem foarte încântați, de acest aspirator. Pot recunoaște că este primul aspirator fără fir și fără sac de gunoi pe care îl avem. Ne place în mod deosebit,  peria pentru praf și tapițerii. Aceasta are un buton care o poate extinde sau restrânge. Cu peria extinsă aspirăm praful din spațiile înguste și colțuri.  Pe aceasta o folosim la curățarea mașinii, dar și a tastaturi laptopului, a grilelor de aerisire cu fante și grătare de la baie și bucătărie. O folosim și la curățarea protecțiilor anti țânțari de la geamuri care se îmbibă foarte des cu praf.  Avantajul acestei perii este acela că poate fi folosită în două moduri, estinsă sau retractabilă. Se poate folosi simplă sau atașată la bara de extensie pentru a aspira și spațiile înalte.

Ne place că este portabil și ușor de manevrat, ne place chiar și designul. Mai jos aveți o galerie de poze cu aspiratorul și accesoriile acestuia.

Iar dacă doriți să achiziționați aspiratorul portabil fără fir Vytronix NIBC22, o puteți face accesând acest link.

Mulțumesc prietenilor de la Chilipirul zilei că există și au produse foarte utile și accesibile de care ne putem bucura și noi!

Prezentare Aspirator portabil fără fir Vytronix NIBC22 cu piesele din dotareStickul pentru spații îngustePrezentare Aspirator portabil fără fir Vytronix NIBC22 cu piesele din dotarePartea cu butoane a Aspiratorului portabil fără fir Vytronix NIBC22Peria retractabilă atașată la aspiratorPeria pentru aspirarea podelelor și covoarelorRecipientul de colectare praf al aspiratorului detașat de partea cu motorRecipient de colectare a prafului
Print Friendly, PDF & Email

Rețete înrudite

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: