Perne cu spumă de memorie

de Maria Udrea
1705 vizualizări
Două perne cu spumă de memorie mărunțită și gel de Aloe Vera alături de eticheta cu detalii

După cum v-ați dat seama din titlu, acest articol nu este despre rețete culinare. Astăzi vreau să împărtășesc cu voi și despre momentele de relaxare de după activitățile culinare. Vă voi prezenta câteva impresii despre două perne cu spumă de memorie și gel de Aloe Vera. Acestea îmi oferă relaxare maximă și odihnă după activitățile obositoare din timpul zilei.

Chiar și pasiunea culinară își cere momentele ei de relaxare și odihnă pentru sănătate, dar și pentru mai multă inspirație. Prietenii de la Chilipirul Zilei s-au gândit foarte bine la cele menționate mai sus și m-au provocat să testez  un set de 2 perne Karll, spumă de memorie mărunțită și gel de aloe Vera, 50 x 70 cm. Pot să vă asigur că pernele m-au încântat de la prima testare.

Tot de la ei v-am prezentat anterior și un aspirator portabil fără fir Vytronix NIBC22, foarte util pentru curățenia casei și a mașinii. Tot un chilipir este și acesta.

Indiferent de activitatea pe care o prestăm în timpul zilei, odihna și relaxarea sunt strict necesare pentru sănătatea organismului.

Multora ni se întâmplă să suferim de un deficit de odihnă pentru că nu înțelegem cum să o obținem cu adevărat. De multe ori ne așezăm pe un scaun căutând puțină odihnă. Însă obținem rezultate doar pentru moment. Maximul de odihnă îl obținem atunci când ne așezăm în pat, cu capul pe perna potrivită.

Și de cele mai multe ori, pernele ne creează anumite probleme  și disconfort dacă nu știm să le alegem pe cele potrivite.

Eu mi-am găsit perna potrivită datorită celor de la Chilipirul zilei și țin să le mulțumesc în mod deosebit pentru asta. Le mulțumesc pentru că există și tot ce găsim pe site-ul lor chiar sunt chilipiruri.

Două perne cu spumă de memorie și gel de Aloe Vera

Vizitați-i și voi pentru a vă convinge. Îi descoperiți AICI.

Impresii despre perne cu spuma de memorie mărunțită

Pernele sunt foarte moi la atingere, sunt aerisite și antialergice. De cum ne sprijinim capul pe ele li se simte delicatețea. arată ca un nor. Modelul lor clasic este potrivit pentru toți persoanele care dorm pe orice parte.

Iată mai jos câteva dintre caracteristicile acestor perne:

  • sunt umplute cu spumă cu memorie din 100% poliuretan vâscoelastic;
  • au un design clasic ce îți susțin corect capul în orice poziție alegem să dormim;
  • spuma de memorie mărunțită are capacitatea de a se modela și de a se autoadapta la trăsăturile noastre fizice;
  • au suficientă rigiditate încât nu vor permite să se aplatizeze atunci când schimbăm poziția în timp ce dormim;
  • pernele sunt îmbogățite cu gel de Aloe Vera, care are proprietăți antioxidante și relaxante, oferind numeroase beneficii corpului nostru.
  • au și o husă de protecție cu Aloe Vera foarte ușor de curățat;
  • sunt anti-stres, hipoalergenice, respirabile și lavabile.

Folosind astfel de perne somnul este foarte odihnitor pentru toate simțurile. Ne trezim mult mai relaxați și mai energici.

De menționat că pentru a fi transportate sunt ambalate în carton presat și folie neagră ce le asigură protecție maximă pe parcursul transportării și al tranzitului. În plus, pernele sunt rulate, sigilate în vid și ambalate în plastic.

O pernă rulată și o pernă desfăcută alături de etichetă

După desfacere au nevoie de până la 24 ore să revină la dimensiunile inițiale.

Doua perne pe pat

Dați click aici pentru a descoperi aceste minunate perne cu spuma de memorie și gel de Aloe Vera.

Iar pe blog găsiți mai multe articole și despre obiecte și electrocansnice utile într-o gospodărie.

Print Friendly, PDF & Email

Rețete înrudite

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.