Aveam de mult în plan să prepar această rețetă de Clătite cu spanac și cremă de brânză cu șunculiță și în sfârșit i-a sosit rândul.
Foarte încântată sunt de culoarea reușită a clătitelor, dar și de gust și de combinație.
Le-am umplut cu o cremă din brânzeturi, în care am adăugat și puțină dulceață de ardei iuți, dar și cu felii fine de șunculiță și jambon de curcan de la Sissi România.
Foarte bune bune au ieșit! Se simte ușor și gustul spanacului și gustul picant al brânzeturilor, dar și gustul ușor afumat al șunculiței și jambonului de curcan.
Recomand cu toată încrederea toată gama de mezeluri de la Sissi România, pe care eu am testat-o zilele acestea!
O altă rețetă de clătite aperitiv care mi-a plăcut în mod deosebit, este rețeta de Clătite cu sfeclă roșie și cremă de brânză.
Ingrediente
- Pentru 8 clătite de 28 cm diametrul:
- 300 gr frunze proaspete de spanac
- 500 ml apă
- 1/4 linguriță sare
- 1 vârf linguriță bicarbonat de sodiu
- 3 ouă medii
- 1/4 linguriță sare
- 200 ml lapte
- 150 ml apă minerală
- 220 gr făină
- 2 linguri ulei de măsline
- Pentru crema de brânză:
- 200 gr mascarpone
- 250 gr brânză proaspătă de vaci
- 250 gr brânză telemea de vaci
- 2 linguri dulceață de ardei iuți
- În plus:
- felii de jambon de curcan Sissi
- felii de șunculiță de curcan Sissi
Mod de preparare
Mai întâi pregătim spanacul pentru Clătite cu spanac și cremă de brânză cu șunculiță.
Pregătim crema de brânză pentru delicioasele Clătite cu spanac și cremă de brânză cu șunculiță.