Dacă tot sunt în teste cu minunata friteuză cu aer cald, azi am preparat aceste delicioase Copănele de pui în crustă de pesmet și parmezan.
Foarte bune au ieșit așa crocante la exterior și ușor suculente la interior!
Deci, încă odată a primit notă maximă friteuza cu aer cald( Hot Air Fryer), de la Aloshop.tv.
Și nu am pus niciun strop de ulei, sau altă grăsime, iar timpul a fost mult mai scurt decât dacă le-aș fi preparat la cuptor și, implicit, consumul mult mai mic.
Am mai preparat anterior și aceste Pulpe de pui în crustă de muștar, pe care le voi testa curând și la friteuză, sau aceste Pulpe de pui în manta de șunculiță la cuptor, care de asemeni vor fi testate la friteuză.
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 8 copănele de pui, mai micuțe
- sare
- piper
- 2 ouă
- 150 gr făină
- 150 gr pesmet
- 100 gr parmezan
- Pentru sos de usturoi cu iaurt:
- 1 căpățână de usturoi
- 1 linguriță sare
- 1 lingură ulei de măsline
- 200 gr iaurt de băut
- 150 gr cremă de brânză
- câteva fire de pătrunjel verde
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]
Iată cum pregătim rețeta Copănele de pui în crustă de pesmet și parmezan!
Pregătim sosul de usturoi cu care vom servi delicioasele Copănele de pui în crustă de pesmet și parmezan.
[/preparare]