File de pastrav in crusta de malai si faina

de Maria Udrea
0 comentarii

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 1 kg file de pastrav
  • 150 gr faina
  • 150 gr malai
  • sare
  • ulei
  • lamaie

[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]

Am decongelat fileul de pastrav si l-am lasat le scurs.
Am amestecat pe un platou faina cu malaiul si putinasare.
Am pus intr-o tigaie antiaderenta putin ulei la incins.
Fileul de pastrav, l-am presarat cu sare si l-am trecut prin amestecul de faina cu malai pe o parte si pe cealalta si l-am prajit pentru cateva minute in uleiul incins pe ambele parti.
Am scos pe un prosop absorbant, apoi am pus pe platou.
Am servit cu lamaie si pilaf de orez.
File-pastrav-crusta-malai-faina-1 File-pastrav-crusta-malai-faina-2 File-pastrav-crusta-malai-faina-3 File-pastrav-crusta-malai-faina-5

[/preparare]

Rețete înrudite

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.