16
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 1 kg file de pastrav
- 150 gr faina
- 150 gr malai
- sare
- ulei
- lamaie
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]
Am decongelat fileul de pastrav si l-am lasat le scurs.
Am amestecat pe un platou faina cu malaiul si putinasare.
Am pus intr-o tigaie antiaderenta putin ulei la incins.
Fileul de pastrav, l-am presarat cu sare si l-am trecut prin amestecul de faina cu malai pe o parte si pe cealalta si l-am prajit pentru cateva minute in uleiul incins pe ambele parti.
Am scos pe un prosop absorbant, apoi am pus pe platou.
Am servit cu lamaie si pilaf de orez.
Am amestecat pe un platou faina cu malaiul si putinasare.
Am pus intr-o tigaie antiaderenta putin ulei la incins.
Fileul de pastrav, l-am presarat cu sare si l-am trecut prin amestecul de faina cu malai pe o parte si pe cealalta si l-am prajit pentru cateva minute in uleiul incins pe ambele parti.
Am scos pe un prosop absorbant, apoi am pus pe platou.
Am servit cu lamaie si pilaf de orez.
[/preparare]