Pentru că mult doritul Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune a poposit în bucătăria mea, am pregătit la el rețeta Iepure în sos de roșii cu ceapă și usturoi.
Foarte fragedă a ieșit carnea și foarte bun sosul, cu multă ceapă, cu ardei copt și suc de roșii preparat în casă, după Această Rețetă.
Sosul este ușor picant, dar și ușor dulce-acrișor, exact cum preferăm noi sosurile.
Mai găsiți pe blog și alte Rețete la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Porții: 6; Timp de preparare: 40 minute
Ingrediente
- pulpele de la un iepure de curte
- 2 ardei capia copți
- 4 cepe medii
- 4 căței de usturoi
- 800 gr sos de roșii
- sare
- piper
- cimbru
- 1 foaie de dafin
- zeama de la o lămâie
- 150 ml vin alb, demisec
- 50 ml ulei
- pătrunjel verde
Mod de preparare
Iată cum pregătim rețeta Iepure în sos de roșii cu ceapă și usturoi, la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune!
Pregătim carnea, curățând-o și porționând-o, apoi o stropim ușor cu zeamă de lămâie și presărăm peste ea sare și piper. O lăsăm la rece 20-30 de minute, într-un vas acoperit.
Mai întâi folosim funcția de sotare, pentru a sota carnea și ceapa.
Adăugăm carnea și o rumenim pe toate părțile, întorcând-o cu o spatulă de silicon.
Apăsăm butonul STOP/START.
Înainte de a utiliza acest aparat m-a ajutat foarte mult acest Review complet la Crock Pot Express Multicooker cu gătire șub presiune, realizat de Cristi, cunoscutul Bucătar Maniac.