Îmi plac foarte mult roșiile deshidratate și le includ în nenumărate preparate, așa că m-am hotărât să-mi fac singură Roșii deshidratate în ulei de măsline.
Și le-am deshidratat cu ajutorul minunatei Friteuze Supreme Hot Air Fryer.
Foarte bine s-au deshidratat și cel mai mult îmi place că și-au păstrat culoarea!
Acum mă pot bucura în voie că am și eu, în sfârșit, deshidrator!
Este minunată o astfel de friteuză ce înglobează atât de multe funcții, o recomand cu toată încrederea!

Vă las mai jos câteva rețete în care am folosit roșii deshidratate:
Salată orientală cu file de anșoa și roșii deshidratate
Hummus cu roșii deshidratate și lipii de casă
Salată de varză cu ton și roșii deshidratate
Și dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.
Mai jos puteți urmări lista de ingrediente și modul de preparare pentru roșiile deshidratate în ulei.
Ingrediente
- 2 kg roșii de grădină, nu foarte mari
- 6 căței de usturoi
- cimbru uscat
- busuioc uscat
- oregano uscat
- ulei de măsline
- sare pentru murături
- 50 gr capere conservate
Rețeta de roșii deshidratate în ulei de măsline – Mod de preparare
Aducem pe masa de lucru toate ingredientele pentru a le pregăti.