Aperitive

Platou cu patru feluri de ouă umplute

Pentru că ouăle umplute nu lipsesc de pe platourile cu aperitive festive, am pregătit pentru sărbători un Platou cu patru feluri de ouă umplute.

Am combinat patru rețete de ouă umplute pe un singur platou, pentru a împăca toate gusturile, dar și pentru un plus de culoare.

Platou cu patru feluri de ouă umplute

Pentru că ouăle umplute nu lipsesc de pe platourile cu aperitive festive, am pregătit pentru… Aperitive Platou cu patru feluri de ouă umplute European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 4.3/5
( 22 vot(uri) )

Ingrediente

  • ouă fierte
  • pastă de ton cu castraveți murați
  • salată de ciuperci cu maioneză
  • pastă de pate cu gălbenușuri și cremă de brânză
  • cremă de brânză cu avocado

Mod de preparare

Voi atașa mai jos rețetele pentru umpluturile necesare acestui Platou cu patru feluri de ouă umplute.

Trei dintre rețetele pentru umpluturi le-am prezentat pe blog, anterior, ca și salate, sau aperitive.
Este vorba de:
Varianta de ouă umplute cu pate din ficat de pui o mai găsiți pe blog, pentru că este cea mai frecventă pe care o prepar, fiind favorita băieților mei.
Ar mai fi de adăugat rețeta pentru crema de brânză cu avocado.
Aceasta este o rețetă foarte simplă în care am folosit o cremă de brânză tartinabilă, puțină brânză telemea și un avocado pasat și stropit cu zeamă de lămâie. Toate aceste ingrediente le-am amestecat și a rezultat o cremă gustoasă și frumos colorată.
În plus, la rețeta de pate din ficat de pui am mai adăugat și gălbenușurile fierte, pasate și amestecate cu puțin muștar.
Ouăle umplute sunt mai de efect pe platoul cu aperitive, așa cu umpluturi diferite, în plus, se pot împăca mai multe gusturi.
Se pot decora cu verdeață, cu legume, sau murături, pentru un plus de culoare și prospețime.
Sper să vă placă platoul meu cu ouă umplute și să vă folosească drept inspirație pentru mesele de sărbători, sau diverse aniversări.

Nu uitați că puteți urmări rețetele mele și pe pagina de Facebook, dar vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram.

 

Recent Posts

Pastă de ton cu hering afumat

Ne plac foarte mult aperitivele pe bază de ton din conservă sau alte tipuri de…

4 days ago

Cozonac cu smântână și umplutură de nuci cu cacao

Pentru a petrece Sfintele Sărbători Pascale în mod tradițional, am preparat, pe lângă alte bunătăți…

2 weeks ago

Nuci cu cremă caramel și miez de nuci

Pentru că ne plac nucile umplute, le prepar în diferite moduri, iar de data aceasta…

2 weeks ago

Mini choux cu caramel și glazură de ciocolată

Pentru un platou cu prăjituri festive, rețeta de mini choux cu caramel și glazură de…

2 weeks ago

Cremă de caramel cu cacao

Pentru că mi se cer adesea rețete de cremă pentru prăjituri și torturi, de date…

2 weeks ago

Cremă de zahăr ars – rețeta copilăriei

Printre rețetele de deserturi cu care ne răsfăța mama în copilărie se număra și rețeta…

1 month ago