Despre mine

Pentru cei care nu ma cunosc, voi posta aici un mic autoportret.
Sunt scorpion!!!
Am spus totul, nu? :))))
Sunt mama a doi baieti gemeni care vor implini cat mai curand 22 de ani, sunt mandra de ei si ca orice parinte iubitor, incerc sa fac totul pentru ei. Imi iubesc familia si gatesc pentru ea cu multa, multa pasiune, de altfel cred ca stiti cum este, toate procedam la fel, nu? :)(sau toti).
Activez cu mare drag pe http://www.bucataras.ro, care a devenit site-ul meu de suflet, de fapt acolo am inceput sa-mi expun deliciile culinare, imi place atmosfera de acolo, am legat stranse prietenii cu o parte din useri si am devenit dependenta de acel site.
Activez cu mare drag pe http://www.bucatarmaniac.ro, la sectiunea “Retete de la prieteni”, un site pe care de asemeni il urmarec si imi plac retetele lui Cristian Borod.
Sunt multe bloguri si site-uri pe care le urmaresc si de unde ma inspir,de altfel la fiecare reteta voi specifica de unde m-am inspirat, atunci cand va fi cazul.
Urasc cel mai mult falsitatea si rautatea, de aceea comentariile rautacioase nu vor avea ce cauta aici. Asta nu inseamna ca nu voi accepta criticile fondate, la retete, sau observatiiile privind greselile pe care sunt convinsa ca le pot face, insa nu accept rautacismele, mai ales sub anonimat!!!!!
Daca eu mi-am facut publica identitatea, mi-ar placea ca la randul meu sa stiu cu cine discut.
Nu am cursuri de bucatar, sunt amatoare si gatesc asa cum am invatat de la mama, bunica, sau din carti si mai nou ma inspir si de la voi, dragi bloggeri culinari.
Nu ma intind la scris prea mult, dar las aici un interviu de bucataras:
http://www.bucataras.ro/articole/interviurile-bucataras-merisor67-35388.html

Print Friendly, PDF & Email