Mop cu aburi Vytronix R4SFL de 1600W

de Maria Udrea
1906 vizualizări
Mop cu aburi Vytronix R4SFL de 1600W și cutia de ambalat

Pasiunea culinară nu este completă fără pasiunea pentru curățenie în bucătărie. Iar aceasta devine și mai mare dacă dispui de ustensile potrivite care să-ți ușureze munca. Eu le-am descoperit prin intermediul prietenilor de la Chilipirul Zilei. De curând, aceștia m-au provocat să testez un foarte util mop cu aburi Vytronix R4SFL, negru/roșu 113 x 30 x 17,5 cm, 1600W.

Iar acest mop nu a sosit singur, ci împreună cu două perne Karll cu infuzie de gel. Prietenii de la Chilipirul zilei s-au gândit și la relaxarea și odihna de după terminarea curățeniei. Despre cele două perne am povestit mai pe larg aici.

Anterior, tot de la Chilipirul zilei v-am mai prezentat și un aspirator portabil fără fir Vytronix NIBC22, 22.2v, 3 în 1, stick și de mană. Acesta a devenit o bijuterie pentru casa noastră, dar și pentru mașini.

Mulțumesc din suflet prietenilor de la Chilipirul Zilei pentru că există și pentru că descoperim la ei atât de multe articole la prețuri de chilipir.

Vizitați-i și voi AICI pentru a vă convinge!

Detalii despre mop cu aburi Vytronix R4SFL de 1600W

Odată ce faci cunoștință cu acest mop cu aburi, devine o bijuterie în gospodărie.

Cântărind doar 2,6 kg și având o putere de 1600 W, mopul este ușor de manipulat și poți spăla cu el atât podelele cât și covoarele. Intră cu ușurință și pe sub mobilă sau pe sub canapele pentru că este rabatabil și se manevrează cu ușurință. Laveta din microfibră  care se atașează la capătul lui oferă o curățare mai minuțioasă decât capetele de mop clasice.

Curăță perfect și igienizează în același timp, datorită aburului pe care îl produce. Pentru a produce aburul, mopul dispune de un rezervor de apă detașabil cu o capacitate de 400 ml și are un timp de încălzire de 25 de secunde.  Dispune de un buton pentru controlul setării aburului și de un indicator luminos care ne permit să comutăm fără probleme între tipurile de podea. Astfel suntem asigurați că utilizăm cantitatea potrivită de abur în funcție de tipul suprafeței pe care o curățăm.

Pentru covoare are un glisor, special conceput pentru a împrospăta fibrele acestora.

În plus, folosind acest mop nu avem nevoie de niciun fel de substanțe chimice pentru curățare. Face totul doar cu puterea aburului.

Dispune de un cablu de alimentare de 6,5 metri care ne facilitează să curățăm suprafețe mari fără a comuta prizele. Iar cârligul de depozitare a cablului ține totul bine înfășurat pentru o depozitare fără probleme atunci când nu este utilizat.

Câteva caracteristici pentru mopul cu aburi Vytronix R4SFL

  • Putere: 1600W;
  • Timp de încălzire de 25 de secunde;
  • Timp de abur de 20 de minute;
  • Cântărește doar 2,6 kg;
  • Capacitate de umplere 400 ml;
  • Cablu de alimentare de 6,5 m;
  • Dimensiuni: (Î)113 x (L)30 x (D)17,5cm.

Mai jos voi atașa o galerie de poze pentru prezentarea acestui deosebit mop cu aburi Vytronix R4SFL de 1600W.

Dacă doriți să achiziționați și voi un astfel de mop, îl găsiți accesând acest link.

De menționat că toate produsele de la Chilipirul Zilei vin ambalate corespunzător în carton presat și folie neagră pentru a le proteja în tranzit. Iar livrarea produselor se va face în 6-10 zile lucrătoare.

Dacă doriți să vedeți și un videoclip cu prezentarea acestui mop, prietena mea Claudia, deținătoarea blogului ”Bucate, vorbe si arome” l-a prezentat detaliat aici.

Mop cu aburi Vytronix R4SFL de 1600W și cutia de ambalatMop cu aburi Vytronix R4SFL de 1600WColaj de poze cu prezentarea mopului cu aburiColaj de poze cu mopul pe parchet și pe covor
Print Friendly, PDF & Email

Rețete înrudite

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.