Atât de gustoasă este această ciorbă ardelenească de varză cu ciolan afumat, că odată preparată, se cere rapid repetată.
Dar și mai gustoasă a ieșit preparată la Slow Cooker 6L DuraCeramic Saute Crock Pot, pentru că s-a gătit lent și s-au păstrat toate gusturile ingredientelor, fără a se diminua din aroma lor.
Este minunat un așa aparat de gătit la casa omului, pentru că efectiv preia din atribuțiile acestuia în bucătărie.
Este simplu de folosit și gătește mâncărurile lent, păstrând savoarea ingredientelor și fără a fi necesar să se intervină asupra acestora.
Se adaugă ingredientele în vas, se acoperă și se pornește pentru intervalul de timp necesar și gata. Ne putem vedea în continuare de alte activități administrative. Putem pleca la piață, sau la serviciu, iar când ne întoarcem, mâncarea ne așteaptă caldă, tocmai bună de savurat.
Da, mâncarea o găsim caldă pentru că Slow Cooker-ul Crock-Pot trece automat pe funcția de păstrare la cald, după expirarea timpului setat.
Cum să nu-ți dorești un așa aparat!
Găsiți pe blog o colecție de Rețete la aparatele Crock Pot.
Mai găsiți pe blog și rețeta clasică de ciorbă ardelenească de varză murată cu afumătură, preparată pe aragaz.
Iar mai jos puteți urmări lista de ingrediente și pașii necesari preparării ciorbei ardelenești de varză cu ciolan, la slow cooker crock pot.
Ingrediente
- Pentru 6 porții:
- 1/2 varză albă
- 2 căței de usturoi
- 1 kg ciolan cu os, afumat
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 păstârnac
- 150 gr suc de roșii
- 2 l apă
- sare și piper
- 1 crenguță de cimbru uscat
- mărar verde și pătrunjel verde
- Pentru servit:
- smântână
- oțet sau zeamă de lămâie
- ardei iute
Mod de preparare ciorbă ardelenească de varză cu ciolan
Foarte simplu de setat, având doar două butoane!