Fraged si foarte gustos a iesit acest Muschiulet de porc impletit, preparat la Slow Cooker CROCK POT!
Acum, daca tot face parte din aparatura mea electrocasnica acest aparat, trebuie exploatat, nu?
De data aceasta am decis sa prepar niste muschiulet de porc, pe care l-am si impletit, sa para mai atractiv. 😀
A iesit tare fraged, efectiv carnea s-a desfacut in fire si firicele, savuroase si suculente.
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 4 buc muschiulet de porc
- 120 ml ulei de masline
- 2 capatani usturoi
- 1 lingurita boia de ardei dulce
- 1/4 lingurita piper
- 1/4 lingurita busuioc uscat si maruntit
- 2 frunze salvie, maruntite
- 1/4 lingurita maghiran uscat si maruntit
- 1 lingurita sare
- In plus:
- 4 linguri ketchup
- 1 lingura mustar cu miere
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]
Iata cat de usor preparam reteta Muschiulet de porc impletit!
Curatam usturoiul, il spalam si il pisam bine, adaugand peste el si sarea, apoi il frecam cu ulei de masline ca la mujdei si adaugam peste el celelalte condimente.
Amestecam totul bine, iar cu acest amestec ungem feliile de muschiulet apoi il impletim frumos.
La capete infigem cate o scobitoare sa nu se desfaca impletitura.
Asezam bucatile de muschiulet impletit, intr-un vas cu capac si dam vasul la frigider cateva ore bune.
Eu l-am lasat de seara pana dimineata.
Dupa acest interval de timp, asezam muschiuletul in vasul de ceramica al Slow Cooker Crok Pot-ului, si turnam peste el tot ce a ramas in vasul in care s-a marinat.
Acoperim vasul cu capacul, conectam aparatul la sursa de curent si setam programul SLOW pentru 4 ore.
In lichidul scurs de la carne am preparat niste catofi ca si garnitura, asezonandu-i la final cu patrunjel verde.
NOTA:
In timpul prepararii mancarurilor la Slow Cooker, indiferent de ingredientele folosite, rezulta mult lichid, datorita aburilor care se formeaza. De aceea trebuie sa reducem cantitatea de apa sau grasime pe care am adauga-o la o preparare normala pe aragaz.
Sper sa va fie de folos reteta mea de muschiulet de porc impletit, preparat la Slow Cooker CROCK POT!
[/preparare]
2 comentarii
Trebuie sa fie tare bun acest aparat ca muschiuletul e super frumos si rumenit!
Lulu, arata bine ca l-am uns cu ketchup la final si de acolo este culoarea placuta.