Am zis să profit din plin de căpșunile care au invadat piața și am preparat o mega delicioasă înghețată de căpșuni servită cu jeleu de căpșuni.
Eu sunt mare fan al înghețatei cu ciocolată, este de departe preferata mea, dar nu refuz nicicând o înghețată din fructe, mai ales preparată în casă.
Chiar a ieșit bună, nu foarte dulce, iar servită cu jeleu de căpșuni în care am adăugat și puțină mentă, a fost de senzație.
Și mi-a fost de mare, mare ajutor, mult iubitul meu Blender profesional avansat G21 Perfect Smoothie Vitality. O comoară în bucătărie!
Citiți despre el cu un click pe linkul de mai sus, iar dacă doriți să achiziționați unul, recomand magazinul online Una Doua.
Găsiți pe blog mai multe rețete de înghețată, toate sunt delicioase!
Ingrediente
- Pentru 8 porții:
- 500 g căpșuni
- 250 ml frișcă lichidă
- 300 g lapte condensat
- zeama de la 1/2 lămâie mare
- Pentru jeleu de căpșuni:
- 150 g căpșuni
- 50 g zahăr
- zeama de la 1/2 lămâie
- 5 frunze de mentă
- 1/2 linguriță amidon
Mod de preparare
Preparare Înghețată de căpșuni servită cu jeleu de căpșuni
Preparare jeleu de căpșuni.