Am luat de la mama niște brânză proaspătă de vaci și m-am gândit să prepar această rețetă de cremă de brânză cu hering afumat și roșii deshidratate.
Este foarte gustoasă, merge servită la micul dejun, dar merge inclusă și în sandvișuri. Este perfectă și printre aperitivele unei mese festive, servită în diverse coșulețe din aluat pentru mini tarte sau pe pâine prăjită.
Vedeți aici și o rețetă de aluat fraged pentru mini tarte sărate. Coșulețele pentru mini tarte se pot coace atât folosind forma metalică pe flacăra aragazului, dar merg la fel de bine și în formele pentru cuptor.
Și mai găsiți pe blog o altă rețetă mai interesantă de coșulețe din cașcaval cu verdeață. Și acestea merg umplute cu delicioasa cremă, a cărei rețete o puteți urmări mai jos.
Ingrediente
- 500 g brânză proaspătă, de vaci
- 50 g unt
- 50 ml smântână lichidă
- 50 g hering afumat
- 3-4 buc. roșii deshidratate
- sare
- piper alb
Mod de preparare pentru cremă de brânză cu hering afumat și roșii deshidratate
Puteți urmări rețetele mele și pe pagina de Facebook, dar vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram.