Am tot văzut diverse rețete de Somon în crustă de fistic cu muștar la emisiunea Chefi la cuțite și iată că a sosit timpul să prepar și eu o astfel de rețetă.
De mare efect a fost și se cere repetată cât mai curând!
Am ales să prepar această rețetă la Friteuza Supreme Hot Air Fryer din gama ReTaste ( click pe link pentru detalii) și am testat cu această ocazie funcția Pește.
Și bine am făcut, pentru că somonul a ieșit tare gustos într-un timp scurt și nici nu a emanat miros în bucătărie, iar consumul de energie a fost mult mai redus.
Este foarte utilă o astfel de friteuză în bucătărie, chiar o recomand cu toată încrederea!
Vedeți și rețeta Chipsuri de legume preparate în casă, sau rețeta Învârtită cu vișine și aluat crocant, ambele preparate cu ajutorul acestei friteuze!
Rețeta Somon în crustă de fistic cu muștar – Ingrediente
- 600 gr file de somon
- sare și piper
- zeama de la 1/2 lămâie
- Pentru crustă:
- 50 gr fistic
- 1 lingură muștar cu semințe
- 1 lingură muștar cu miere
- zeama de la 1/2 lămâie
- 1/2 linguriță ulei de măsline
- cimbru și oregano
Rețeta Somon în crustă de fistic cu muștar – Mod de preparare
Pregătim somonul, feliindu-l în bucăți de 3-4 cm lățime.
[/preparare]
2 comentarii
La ingrediente aveti mierea, ulterior in amestecul format nu mai aveti miere
Nu știu unde ați citit la ingrediente ”miere”. Este muștar cu miere. Iar la mod de preparare am spus că se amestecă cele două tipuri de muștar….Vă rog mult, citiți vcu atenție rețetele!!!