Pentru că ne-au plăcut cândva chipsurile servite alături de o bere rece, sau un suc rece, mai ales în perioada estivală, a sosit, în sfârșit, timpul rețetei: Chipsuri de legume preparate în casă.
De mult timp aveam în plan să prepar în casă chipsuri de legume, însă acum, intrând în posesia minunatei Friteuze fără ulei Supreme Hot Air Fryer.
Și pentru că friteuza este dotată cu tăvi speciale pentru deshidratat, dar și cu un coșuleț special pentru chipsuri, le-am preparat în ambele variante.
Diferența între ele a fost că, cele preparate pe tăvi s-au uscat într-un timp mai scurt decât cele preparate în coșuleț.
Despre friteuza magică am povestit mai multe la rețeta de Învârtită cu vișine și aluat crocant.
Găsiți mai multe rețete pe blog preparate la friteuza cu aer cald.
Iar dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook – Click Aici.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram – Click Aici, pe Pinterest – Click Aici sau pe X – Click Aici.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de chipsuri de legume preparate în casă.
Ingrediente
- 2 cartofi roșii
- 1 cartof dulce
- 2 sfecle roșii, micuțe
- 2 morcovi
- 2 rădăcini de păstârnac
- 1 rădăcină de țelină
- sare
- ulei de măsline
Mod de preparare pentru rețeta de chipsuri de legume preparate în casă
Important pentru realizarea acestor chipsuri de legume, este modul de feliere.