Aceste crochete de dovlecei cu brânză și somon afumat, au fost cele mai apreciate de până acum și au fost servite calde, cu un sos rece, de usturoi și iaurt.
Sunt foarte bune și reci, sunt bune de luat și la pachet, deci merită preparate.
Pot să spun că adorăm aceste preparate cu dovlecei. Iar eu am început să testez fel și fel de combinații, cum ar fi această Plăcintă cu dovlecei si brânză. Este și gustoasă, și aspectuoasă.
Mai puteți încerca și rețeta de chiftele de dovlecei cu brânză de burduf și multe altele pe care le găsiți pe blog.
Și dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare al crochetelor din dovlecei cu brânză și somon afumat.
Ingrediente
- 2 dovlecei medii
- 200 g somon afumat
- 100 g ricotta
- 2 ouă
- 250 g pesmet
- sare
- piper
- 1 ceapă roșie
- 4 căței de usturoi
- 1 legătură pătrunjel verde
Porții: 20
Timp de preparare: 45 minute