Aș servi la orice masă din zi aceste Legume la grill cu sos de brânzeturi și crutoane aromate, așa de mult îmi plac!
Tare bun un astfel de grill în bucătărie, mai ales în anotimpurile reci, când nu ne permite timpul să ne delectăm cu clasicele grătare!
Însă acest grill este ceva mai deosebit decât grillurile clasice, mai ales prin învelișul special, antiaderent, cu efect de piatră încinsă, care nu lasă ingredientele să se lipească și le ajută să-și pastreze proprietățile și calitățile nutritive. Grosimea de 4 mm face ca tigaia Regis Stone Griddle Pan să fie foarte rezistentă la zgârieturi și durabilă.
Baza, realizată din oțel inoxidabil, asigură distribuirea eficientă și uniformă a căldurii, pe toată suprafața tigăii. Astfel, mâncarea se gătește perfect, fără să se ardă, iar curățarea ei se face cu foarte mare ușurință.
Carcasa, realizată din aluminiu forjat, asigură o conductibilitate termică excelentă și garantează rezistență și durabilitatea tigăii Regis Stone Griddle Pan.
De data aceasta l-am testat cu niște legume pe care le-am servit cu un delicios sos de ciuperci cu brânzeturi și crutoane aromate.
Au fost de-a dreptul delicioase aceste legume la grill cu sos de brânzeturi și crutoane aromate!
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 2 dovlecei
- 1 vânătă
- 1 ceapă roșie
- 3 ardei multicolori
- 1 crenguță roșii cherry
- Pentru sos:
- 1 lingură ulei de măsline
- 50 g unt
- 400 ml smântână dulce de gătit
- 200 g brânză cremoasă cu verdețuri
- 200 g gorgonzola picantă
- 250 g ciuperci din conservă
- 1 ceapă galbenă
- 4 căței de usturoi
- piper alb, măcinat
- nucșoară
- sare
- frunze proaspete de busuioc
- Pentru crutoane, rețeta aici.
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]