Ne plac mult ciupercile umplute, cu carne sau legume, iar de data aceasta le-am încercat și în varianta Ciuperci cu brânzeturi și ouă de prepeliță.
Au ieșit minunate și au dispărut rapid de pe platou.
Am ales pentru umplut un amestec între brânza de burduf și o cremă de brânză cu verdeață și am adăugat puțină ceapă roșie.
Și am făcut loc și la câte un ou de prepeliță în fiecare ciupercă și tare bine s-au combinat toate.
Am preparat aceste delicioase ciuperci umplute la minunata friteuză cu aer cald. Este foarte utilă o astfel de friteuză în bucătărie, mai ales pentru cei care încearcă să evite grăsimile.
Vedeți și rețetele:
Ciuperci umplute cu legume și piept de pui
Ciuperci umplute cu legume în sos de roșii
Ingrediente
- 6 ciuperci champignon, medii
- 200 gr brânză de burduf
- 50 gr cremă de brânză cu verdeață
- 2 frunze de busuioc
- oregano uscat
- 1/2 ceapă roșie
- 6 ouă de prepeliță
Mod de preparare ciuperci cu brânzeturi și ouă de prepeliță
Vedeți AICI mai multe rețete pregătite la această minunată friteuză!
Iar dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook – Click Aici.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram – Click Aici, pe Pinterest – Click Aici sau pe X – Click Aici.