De când am descoperit această delicioasă mâncare de ardei copți cu brânză de burduf, o prepar foarte des, pentru că a devenit favorita familiei.
Este o mâncare dulce-acrișoară, iar brânza de burduf adăugată la final de preparare îi dă un gust deosebit.
Dar pentru asta trebuie să optăm pentru o brânză bună, de calitate, așa cum este cea De la La Ferma cu Omenie, pe care am testat-o și eu de curând.
De altfel, am testat, tot de la ei, mai multe sortimente de brânză și cașcaval și toate mi-au plăcut.
De La Ferma este o afacere de familie, aflată la a doua generație. Au pornit la drum în urmă cu 22 de ani cu o mână de oameni iscusiți și plini de ambiție. Au construit o fermă modernă care administrează peste 800 hectare de teren arabil cultivate majoritatea cu cereale și o pășune de 200 hectare. Fabrica companiei este una din cele mai importante investiții în lactate din județul Alba și zonele învecinate.
Accentul a fost pus pe produse tradiționale și pe tot ce înseamnă protejarea lor în rețeta originală și toate acestea pentru a oferi consumatorilor produse de o calitate superioară. Brânzeturile De la Ferma se vând în Kaufland, Carrefour, Auchan și Billa National.
Ingrediente
- 1 kg ardei copți
- 1 ceapă
- 1/2 lingură ulei
- aprox. 25 gr unt
- 400 gr roșii tocate, conservate
- 200 ml smântână de gătit
- 150 gr brânză de burduf De la Ferma cu Omenie
- sare și piper
- puțin busuioc uscat
- 1/2 legătură de pătrunjel verde
Mod de preparare
Iată cât de simplu și rapid se prepară Rețeta Mâncare de ardei copți cu brânză de burduf!