Vara aceasta ne-am răsfățat cu multe preparate din vinete și dovlecei, simple și tare gustoase, toate. Iar această rețetă de vinete și dovlecei caprese, a fost preferata alor mei și am repetat-o de câteva ori.
De data aceasta am preparat-o la friteuza cu aer cald.
Așa cum v-am spus și la alte rețete, este minunată o astfel de friteuză ce înglobează atât de multe funcții, o recomand cu toată încrederea!
Găsiți pe blog mai multe rețete pregătite la friteuza cu aer cald.
Tot din categoria rețetelor inspirate după clasica rețetă italiană de salată caprese, vă recomand și rețeta Piept de pui caprese!
Ingrediente
- 1 vânătă, medie
- 1 dovlecel, mediu
- sare și piper
- ulei de măsline
- oregano
- frunze de busuioc
- 450 gr mozzarella, în saramură
- 5 roșii medii, rotunde
Rețetă de vinete și dovlecei caprese – Mod de preparare
Mai întâi pregătim vânăta și dovlecelul.
Dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.