De la un timp am devenit mare fan al sfeclei roșii, așa că încerc să o includ în diverse rețete cum este și această rețetă de borș de cartofi cu sfeclă roșie și costiță afumată.
Foarte bună a ieșit așa cu gust dulce-acrișor și frumos colorată!
Din categoria rețetelor cu sfeclă roșie, recomand cu încredere și rețeta Clătite cu sfeclă roșie și cremă de brânză, dar și rețeta Mini tortulețe din clătite cu sfeclă roșie.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare al ciorbei delicioase cu cartofi, sfeclă și costiță afumată.
Ingrediente
- 2 buc sfeclă roșie
- 4 cartofi
- 1 kg costiță afumată
- 1 ardei gras, roșu
- 1 morcov
- 1 păstârnac
- 2 cepe
- 750 ml borș
- 2 l apă
- 1 legătură pătrunjel verde
Mod de preparare
Cum preparăm rețeta Borș de cartofi cu sfeclă roșie și costiță afumată.
Dacă și voi adorați ciorbele acrișoare, vă invit să descoperiți pe blog mai multe rețete, în secțiunea Supe/Ciorbe.
Și dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.