52
Cand se finalizeaza programul pentru fierberea pastelor, le punem intr-o sita si le trecem prin jet de apa rece.
Stergem vasul multicookerului cu un prosop absorbant si-i ungem peretii interiori cu 20 gr unt.
Restul de unt il taiem in bucatele mici.
Presaram peste untul din vas putin zahar si un plic de zahar vanilat, apoi asezam un rand de paste, bucatele de unt, un rand de branza si tot asa pana epuizam ingredientele.
Ultimul strat l-am pus tot din paste si bucatele de unt deasupra.
Ne place mult budinca de spaghete cu branza si o prepar destul de des.
De data aceasta am preparat-o la multicooker si mi-a placut cum a iesit.
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 400 gr spaghete
- 1 lingurita sare
- 1 l apa
- 200 gr branza de vaci
- 150 gr urda usor sarata
- 150 gr zahar
- 3 plicuri zahar vanilat
- 75 gr merisoare confiate
- 50 gr unt
- 2 lingurite esenta de lamaie
- coaja rasa de lamaie
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]
Mai intai pregatim spaghetele, le rupem in doua si le punem in vasul multicookerului.
Adaugam apa peste ele si o lingurita de sare, introducem vasul in aparat si conectam aparatul la sursa de curent.
Setam programul Paste pentru 20 de minute, inchidem capacul si apasam butonul START.
Intre timp pregatim branza, adica amestecam cele doua feluri de branza cu zaharul si doua plicuri de zahar vanilat, esenta si coaja de lamaie si adaugam merisoarele. Omogenizam bine compozitia si o dam la rece pana se fierb pastele.
Adaugam apa peste ele si o lingurita de sare, introducem vasul in aparat si conectam aparatul la sursa de curent.
Setam programul Paste pentru 20 de minute, inchidem capacul si apasam butonul START.
Intre timp pregatim branza, adica amestecam cele doua feluri de branza cu zaharul si doua plicuri de zahar vanilat, esenta si coaja de lamaie si adaugam merisoarele. Omogenizam bine compozitia si o dam la rece pana se fierb pastele.

Cand se finalizeaza programul pentru fierberea pastelor, le punem intr-o sita si le trecem prin jet de apa rece.
Stergem vasul multicookerului cu un prosop absorbant si-i ungem peretii interiori cu 20 gr unt.
Restul de unt il taiem in bucatele mici.
Presaram peste untul din vas putin zahar si un plic de zahar vanilat, apoi asezam un rand de paste, bucatele de unt, un rand de branza si tot asa pana epuizam ingredientele.
Ultimul strat l-am pus tot din paste si bucatele de unt deasupra.
Punem vasul in multicooker, il conectam la sursa de curent si setam programul BAKE pentru 45 de minute, iatr temperatura la 180 de grade.
Inchidem capacul si apasam butonul START.
Inchidem capacul si apasam butonul START.
La finalizarea timpului, scoatem vasul din multicooker si lasam budinca in el sa se raceasca putin, apoi o vom rasturna pe un platou si o vom pudra cu zahar.
Este foarte buna in combinatia cu merisoare.
[/preparare]
12 comentarii
Ador aceasta budinca! Yumyy
Si noua ne place tare mult!
Ma ispitesti sa-mi achizitionez si eu un aparat din ala ( * _ * )
Te pup, Tania.
Pai sa-ti iei! 🙂
Pupici!
Uite acum ca am vazut la tine o s apregatesc si eu. 😉
Sa pregatesti ca ma mut la tine, a mea s-a terminat demult 😀
Minunat arata! Ce culori, ce arome! Mi-e drag tare sa-ti admir retetele :*
Multumesc, Simona! Eu ma topesc dupa retetele tale! 🙂
Super arata budincuta! Tare demult n-am mai facut! Acest aparat cred ca face toti banii! :*
Te pup, Cori! Intr-adevar e tare bun aparatul mai ales la budinci din astea! :-*
Tare fain mai arata budincuta asta, mai ales ca e facuta cu…..merisoare !!!
Minunata….
Te tzuc cu drag !
Te tzuc si eu, Sidy si multumesc frumos pentru aprecierile tale!