Una dintre cele mai adorate reteta cu piept de pui este cea de snitel de pui umplut – Cordon bleu. O prepar destul de des si tot nu se satura ai mei de ea. Cel mai mult prefera cordonul bleu alaturi de clasicul piure de cartofi, sau de cartofi natur.
Vedeti aici si reteta clasica pentru cartofi natur.
Iar din categoria retetelor de snitele, va mai recomand de pe blog si reteta de snitele de pui picante. Compozitia de oua pentru snitelele picante se prepara cu usturoi.
Mai jos, aveti lista de ingrediente si modul de preparare pas cu pas pentru reteta de cordon bleu.
Ingrediente
- 500 g piept de pui dezosat
- sare
- piper
- 3 oua
- 1 lingura mustar
- 1 lingura lapte
- 2 linguri apa minerala
- 3 linguri faina
- 3 felii grosiere de cascaval afumat
- 3 felii subtiri de sunculita taraneasca
- 200 g pesmet
- 100-150 g faina
- ulei pentru prajit
Portii: 3;
Timp de preparare: 30 minute
Mod de preparare pentru cordon bleu
Formare și preparare Cordon bleu
Dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.