Pentru că este vară și preferăm, detașat, carnea de pui pentru fripturi, de data aceasta am ales să pregătesc frigărui de pui cu multe legume de sezon.
Au ieșit foarte gustoase, s-au întrepătruns gusturile într-o armonie perfectă!
Și le-am preparat la Friteuza Supreme Hot Air Fryer.
Multe se pot pregăti la această minunată friteuză, o recomand cu toată încrederea!
Vedeți AICI o colecție de rețete preparate la friteuza cu aer cald!
Ingrediente
- 250 gr piept de pui
- 250 gr pulpe de pui, dezosate
- 1 vânătă mică
- 1 dovlecel mic
- 2 roșii
- 1 ceapă galbenă
- 1 ceapă roșie
- 1 ardei capia, roșu
- 1 ardei gras, galben
- 12 ciuperci
- sare și piper
- rozmarin și busuioc
- puțin ulei de măsline
Rețeta de frigărui de pui cu multe legume – Mod de preparare
Pregătim ingredientele și accesoriile friteuzei.
Găsiți pe blog mai multe rețete cu carne și legume, de unde vă puteți inspira.
Iar dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook – Click Aici.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram – Click Aici, pe Pinterest – Click Aici sau pe X – Click Aici.