Aveam această rețetă de napolitane cu cremă de rahat și lămâie în caietul îngălbenit de vreme.
De câte ori îl răsfoiam, o ocoleam, crezând că nu-i pe gustul meu.
Mă gândeam: cu rahat=ceva foarte dulce, deci, nu, categoric! :)))))
Servind într-o zi de la o prietenă, o astfel de napolitană mi-a plăcut maxim și am zis că trebuie să facă parte din colecția mea de rețete, că e chiar bună și foarte simplă.
Bine, eu am complicat-o puțin pentru că am preparat cremele separat, în funcție de culoarea rahatului, dar a ieșit tare frumoasă și a meritat din plin efortul.
Ingrediente
- 6 foi Lica( 19,5/28,5 cm)
- 500 g rahat multicolor(roșu, galben, verde)
- 300 g rahat cu cacao
- 250 g unt
- zeama de la 3 lămâi
Porții: 20
Timp de preparare: 40 minute
Mod de preparare pentru napolitane cu cremă de rahat și lămâie
Preparăm cremele
Asamblare napolitane cu cremă de rahat și lămâie
Mai găsiți pe blog și alte rețete cu foi de napolitane:
Napolitane cu cremă caramel și nuci
Prăjitura Deliciu pentru cafea
Și dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.