Această omletă cu cartofi rași a fost una dintre cele mai apreciate omlete, de către băieții mei.
Omleta este preparatul cel mai potrivit, pentru mic dejun, după părerea băieților mei. Mai ales pentru că se poate combina cu foarte multe ingrediente: carne, cartofi, cârnați, ceapă, verdeață, brânzeturi, etc.
De data aceasta, soțul meu a preparat omletă cu cartofi rași, mărar și puțină mozzarella.
Și am servit-o cu legume proaspete și branză telemea, alături de o cană cu lapte.
Mai găsiți pe blog și o rețetă de Omletă la cuptor cu cartofi și diverse preparate din carne.
Iar, în weekend, când avem mai mult timp la dispoziție, ne place să pregătim mic dejunuri mai complexe. Le descoperiți pe blog la secțiunea ”Aperitive”.
Iar dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.
Urmăriți mai jos rețeta de omletă cu cartofi rași, cu listă de ingrediente și mod de preparare pas cu pas, dar și câteva imagini grăitoare, din timpul preparării.
Ingrediente
- 3 ouă medii
- 3 cartofi albi, medii
- puțină mozzarella rasă
- 4-5 fire mărar verde
- sare
- piper
Mod de preparare pentru rețeta de omletă cu cartofi rași
2 comentarii
Arată foarte bine!
Mulțumesc frumos!