Pancakes cu banane și căpșune, servite cu cremă caramel, o rețetă de desert rapidă și delicioasă, pregătită cu drag pentru cei dragi.
De curând, în bucătăria mea a poposit un minunat set Regis Stone Copper MaxiSet, de la Aloshop.tv, pe care l-am îndrăgit de cum l-am văzut.
Setul conține trei tigăi foarte aspectuoase, de trei dimensiuni diferite, însoțite de un capac termorezistent cu picurare, de 28 cm. Sunt foarte durabile, având carcasa din aluminiu forjat. Baza din oțel inoxidabil ce distribuie căldura uniform și un triplu strat antiaderent ce permite o încălzire rapidă, oferind o protecție la temperaturile înalte. Învelișul exterior antiaderent cu particule de piatră și cupru asigură o suprafață ideală pentru gătitul fără ulei și fără să lipească preparatele, menținându-le savoarea si proprietățile nutritive.
Datorită celor 5 straturi inovatoare, Tigăile Regis Stone Copper Pans nu se zgârie.
Ingrediente
- Pentru aluat:
- 3 ouă medii
- 2 banane coapte( 250 gr pulpă)
- 250 gr căpșuni
- 250 gr iaurt cremos
- 350 gr făină
- 50 gr zahăr brut
- 50 gr unt
- 1 linguriță zeamă de lămâie
- 1 linguriță praf de copt
- 1/ 4 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 vârf de linguriță cu sare
- Pentru crema caramel:
- 250 gr mascarpone
- 400 gr caramel condensat
- 1 vârf de linguriță cu sare
Mod de preparare pentru pancakes cu banane și căpșune
Pregătim crema caramel pentru servit pancakes cu banane și căpșune
Dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook – Click Aici.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram – Click Aici, pe Pinterest – Click Aici sau pe X – Click Aici.