Abia așteptam să testez rețeta Smochine cu gorgonzola în prosciutto crudo, că tare de mult era în lista de așteptare!
Cum am găsit smochine mari și cărnoase, nu am mai stat pe gânduri și am preparat cu ele această delicioasă gustare, pe care am văzut-o prima dată la Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani.
Și pentru că am în dotare o minunată friteuză – Supreme Hot Air Fryer, le-am pregătit la ea, într-un timp scurt.
Foarte utilă această friteuză cu aer cald, o recomand cu toată încrederea!
Găsiți pe blog o colecție de Rețete preparate la friteuza cu aer cald.
Tare bune au ieșit aceste smochine umplute, s-au cerut rapid repetate!
Gustul fructat al smochinelor s-a combinat foarte bine cu gustul dens, înțepător al brânzei gorgonzola, cu gustul dulce-picant al dulceței de ardei și cu gustul sărat al șunculiței!
O explozie de gusturi într-un singur preparat!
Ingrediente
- 6 smochine mari, nu foarte coapte
- 12 felii de prosciutto crudo
- 100 gr brânză gorgonzola
- 6 lingurițe dulceață de ardei iuți
Mod de preparare pentru smochine cu gorgonzola în prosciutto crudo
- Vedeți și: Rețeta Dulceață de ardei iuți!
Mai găsiți pe blog și alte rețete preparate la friteuza cu aer cald.
Iar dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook – Click Aici.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram – Click Aici, pe Pinterest – Click Aici sau pe X – Click Aici.