Simplu de preparat și foarte gustoase, aceste Batoane cu miere și mac-rețetă de post, perfecte pentru mic dejunuri și pachete!
Pentru că ne-au plăcut tare mult batoanele cu miere, mac și susan, m-am gândit să le prepar și în varianta de post și bine am făcut.
Au ieșit la fel de bune și frumoase ca și cele cu lapte, deci merg preparate oricum.
Data viitoare am să le încerc și cu ou în aluat și umplute și mai văd eu cum, că tare mult ne plac.
Ingrediente
- Pentru aluat:
- 550 g făină
- 7 g drojdie uscată(1 plic)
- 50 g zahăr
- 50 ml ulei de floarea soarelui
- 30 ml ulei de măsline
- 250 ml apă caldă
- un praf sare
- Pentru uns:
- 100 ml apă
- 1 lingură făină
- mac
- Pentru sirop:
- 150 ml apă
- 2 linguri miere
Porții: 8
Timp de pregătire: 90 minute
Timp de coacere: 25 minute
Mod de preparare pentru batoane cu miere și mac
Pregătim aluatul
Formăm și coacem batoane cu miere și mac
Să vă fie de folos!
Mai găsiți pe blog și alte rețete de deserturi de post, care vă pot inspira.
Și dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.