În diminețile de weekend, când suntem toți acasă, ne răsfățăm cu diverse gustări mai speciale. De data aceasta am preparat o budincă la tigaie din pâine cu șuncă și mozzarella.
Din rulouri de felii de pâine cu șuncă și mozzarella, într-o compoziție de ouă cu smântână, parmezan și verdeață, a ieșit o delicioasă budincă aperitiv.
Îmi place tare mult să prepar diferite budinci, plăcinte sau tarte la tigaie.
Un exemplu îl mai puteți vedea și la această rețetă de tartă la tigaie cu roșii și zucchine. Este ca o pizza, dar cu blat crocant.
Cel mai des prepar turte la tigaie din aluat simplu de pâine sau din diferite aluaturi.
Cea mai apreciată rețetă de turte la tigaie, la noi în casă: este rețeta de turte la tigaie cu brânză și ceapă verde.
Dar găsiți mai multe astfel de rețete pe blog în secțiunea ”Aperitive”, dar și în secțiunea ”Pâine și aluaturi de casă”.
Iar dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram sau pe Twitter.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de budincă la tigaie din pâine cu șuncă și mozzarella.
Ingrediente
- 8 felii de pâine toast
- 4 felii de șuncă pădurea neagră
- 50 gr mozzarella
- 50 gr parmezan
- 3 ouă
- 200 ml smântână de gătit
- 1/2 legătură de pătrunjel verde
- 3-4 frunze de busuioc
- puțin ketchup picant, pentru uns pâinea
- 10-15 gr unt pentru uns tigaia
Mod de preparare pentru rețeta de budincă la tigaie din pâine cu șuncă și mozzarella
Cum procedăm pentru a coace delicioasa budincă la tigaie din pâine cu șuncă și mozzarella.