Este perfectă pentru orice masă din zi o astfel de tartă la tigaie cu roșii și zucchine.
Cu aluat fraged, crocant, mozzarella și legume, garnisită cu ou și ierburi uscate la suprafață, este chiar minunată această rețetă de tartă sărată.
Noi am servit-o cu o dulceață de ardei iuți( vedeți rețeta AICI) și ne-a plăcut în mod deosebit.
Iar pentru prepararea acestei rețete de tartă aperitiv, am folosit mult îndrăgita tigaie de 28 cm cu al ei capac din dotare, din setul Regis Stone Copper MaxiSet, de la Aloshop.tv.
Mai multe despre această tigaie am povestit în rețeta Pancakes cu banane și căpșune.
Găsiți pe blog mai multe rețete preparate la tigaie, de unde vă puteți inspira.
Iar dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook – Click Aici.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram – Click Aici, pe Pinterest – Click Aici sau pe X – Click Aici.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de tartă la tigaie cu roșii și zucchine.
Ingrediente
- Pentru aluat de tartă( 2 x 28 cm):
- 1 gălbenuș de ou
- 150 g unt
- 300 g făină
- 2 linguri iaurt
- 1 praf de sare
- Pentru umplut:
- 200 gr mozzarella rasă
- 100 gr cașcaval afumat
- 5 roșii, medii
- 1 zuchinne, mediu
- câteva măsline verzi umplute cu ardei
- puțin ketchup
- Pentru deasupra:
- 1 ou + 1 albuș
- 1 linguriță ierburi de grădină, uscate
- 1 praf de sare
- 1 praf de piper
Mod de preparare pentru tartă la tigaie cu roșii și zucchine
[/preparare]