Pentru pachetele de mâine am pregătit aceste minunate Frigănele din pâine cu ceafă de porc și cașcaval.
De curând, a poposit în bucătăria mea, minunata friteuză cu aer cald iar primele preparate testate la ea, sunt aceste frigănele pentru pachețele.
Preparate fără grăsime și într-un timp scurt, sunt chiar delicioase și mult mai sănătoase.
Este minunată această friteuză! Se poate folosi pentru prăjirea, dezghețarea, sau încălzirea alimentelor și, cel mai important, este că nu necesită grăsime pentru prăjire. Abia aștept să prepar delicioșii cartofi pai, doar cu condimente, fără ulei!
Iar aceste frigănele au ieșit crocante și delicioase, dar și aspectuoase.
Am mai pregătit anterior rețete asemănătoare, precum rețeta Frigănele cu felii de pâine toast și cabanos, la tigaie, în ulei încins, sau rețeta Frigănele Sandwich la panini maker.
Mai puteți încerca și rețeta de frigănele din pâine toast și cârnăciori.
Iar mai jos puteți urmări lista de ingrediente și pașii de urmat pentru prepararea frigănelelor din pâine cu ceafă de porc și cașcaval.
Ingrediente
- 6 felii de pâine toast cu secară
- 100 g ceafă crud-uscată, feliată
- 100 g cașcaval gouda
- 2 ouă
- 1 lingură muștar
- 75 g pesmet panko
- piper
Mod de preparare frigănele din pâine cu ceafă de porc și cașcaval