Pentru că ne place în mod deosebit mămăliguța, în weekend am preparat o delicioasă rețeta de bulz cu brânză de burduf și cârnați.
Sincer, nu mai preparasem un bulz de ceva vreme, așa că a fost bine venit și savurat cu mare poftă.
Chiar dacă este un preparat destul de caloric, merită să ne răsfățăm din când în când cu el.
Și am combinat în acest bulz două tipuri de cârnați afumați și chorizo din gama MAESTRO-Caroli , niște produse extrem de gustoase, preparate cu ingrediente naturale.
Au devenit cârnații noștri favoriți, de acum înainte și îi recomand tuturor cu toată încrederea!
Vedeți pe blog și rețeta Taci si-nghite, dar și o rețetă de Mămăliguță cu busuioc și parmezan preparată la wok, ce vă pot inspira!
Porții: 4; Timp de preparare: 60 minute
Ingrediente
- 150 g cârnați MAESTRO, subțiri
- 150 g cârnați MAESTRO, groși
- 150 g salam MAESTRO, chorizo
- 150-200 g untură pentru prăjit cârnații( sau ulei)
- 4 ouă fierte
- 250 g brânză de burduf
- 100 g mozzarella
- 25 g unt
- Pentru mămăliguță:
- 750 ml apă
- 1 linguriță sare
- 250 g mălai
- 25 g unt
Mod de preparare pentru rețeta Bulz cu brânză de burduf și cârnați
Între timp, pregătim și restul ingredientelor pentru rețeta Bulz cu brânză de burduf și cârnați
Asamblăm deliciosul Bulz cu brânză de burduf și cârnați