Pastă de ton cu ardei copt, un aperitiv tare gustos, servit cu pâine prăjită, sau în diverse cupe de legume.
După cum am mai scris anterior, am primit zilele trecute, prin intermediul Ginei Bradea, un coș generos cu produse delicioase de la Foodville, produse minunate, care vin tocmai din Spania.
Mi-au plăcut maxim toate produsele din acel drăguț coșuleț și modul de colaborare al celor de la firma Foodville.
O voce caldă și amabilă m-a anunțat că voi primi coșul cu produse a doua zi și așa a fost.
Frumos și cu grijă ambalate toate, au sosit intacte, iar eu n-am stat prea mult pe gânduri și am început testarea lor.
De data aceasta am testat conservele de ton, două la număr și ardeii copți.
Le-am combinat într-o delicioasă pastă de ton cu ardei copt, asezonată cu brânză pufoasă și somon, cu puțină ceapă, mărar și ceva condimente, iar rezultatul a fost peste așteptari de bun.
O singură nemulțumire am avut: s-a mâncat prea repede, că a fost puțină, deci trebuie repetată. 😀
Pe blogul Ginei Bradea, găsiți și un concurs prin care vă puteți încerca șansa de a deveni posesorul unuia dintre minunatele coșuri cu produse Foodville, doar urmând pașii din concurs.
Încă odată, mulțumesc mult, Gina și Foodville, pentru acest coș generos cu produse fix pe placul meu!
Ingrediente
- 1 conservă de ton bucăți în ulei(220 g), de la Foodville
- 1 conservă file de ton în ulei de măsline(180 g), de la Foodville
- 1 cutie brânză pufoasă cu somon Delaco
- 3 fâșii ardei copți, în oțet, de la Foodville
- 1/2 ceapă albă
- 1/2 legătură mărar
- sare
- piper
- boia de ardei iute
- zeamă de lămâie
Porții: 10
Timp de preparare: 10 minute
Mod de preparare