Pastă de ton cu ardei copt

de Maria Udrea
0 comentarii

Pastă de ton cu ardei copt, un aperitiv tare gustos, servit cu pâine prăjită, sau în diverse cupe de legume.

După cum am mai scris anterior, am primit zilele trecute, prin intermediul Ginei Bradea, un coș generos cu produse delicioase de la Foodville, produse minunate, care vin tocmai din Spania.

 

Mi-au plăcut maxim toate produsele din acel drăguț coșuleț și modul de colaborare al celor de la firma Foodville.

O voce caldă și amabilă m-a anunțat că voi primi coșul cu produse a doua zi și așa a fost.

Frumos și cu grijă ambalate toate, au sosit intacte, iar eu n-am stat prea mult pe gânduri și am început testarea lor.

De data aceasta am testat conservele de ton, două la număr și ardeii copți.

Le-am combinat într-o delicioasă pastă de ton cu ardei copt, asezonată cu brânză pufoasă și somon, cu puțină ceapă, mărar și ceva condimente, iar rezultatul a fost peste așteptari de bun.

O singură nemulțumire am avut: s-a mâncat prea repede, că a fost puțină, deci trebuie repetată. 😀

Pe blogul Ginei Bradea, găsiți și un concurs prin care vă puteți încerca șansa de a deveni posesorul unuia dintre minunatele coșuri cu produse Foodville, doar urmând pașii din concurs.

Încă odată, mulțumesc mult, Gina și Foodville, pentru acest coș generos cu produse fix pe placul meu!

pasta-de-ton-cu-ardei-copt-6

Pastă de ton cu ardei copt

Printează
Porții: 10 Timp de preparare:
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 4.5/5
( 2 vot(uri) )

Ingrediente

  • 1 conservă de ton bucăți în ulei(220 g), de la Foodville
  • 1 conservă file de ton în ulei de măsline(180 g), de la Foodville
  • 1 cutie brânză pufoasă cu somon Delaco
  • 3 fâșii ardei copți, în oțet, de la Foodville
  • 1/2 ceapă albă
  • 1/2 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • zeamă de lămâie

Porții: 10

Timp de preparare: 10 minute

Mod de preparare

Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs.
Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul.
Într-un bol, amestecăm tonul scurs, cu ingredientele tocate și brânza pufoasă cu somon, adăugăm condimente, după gust și asezonăm, la final, cu zeamă de lămâie.
Tonul nu este nevoie să-l tocăm, se va desface în firicele în timpul amestecării ingredientelor.
Eu am mai lăsat și bucăți mai mari, pentru că îmi place gustul lui și simplu.
Pot să spun că e prima dată când combin tonul cu ardeiul copt, de regulă îl combinam cu castraveciori murați, dar tare mult mi-a plăcut și această combinație.
I-a dat o notă de dulceață, iar în combinație cu brânza, condimentele și zeama de lămâie a rezultat un gust perfect, care a plăcut maxim gurmanzilor mei.
Recomand cu drag această pastă de ton cu ardei copt și mai ales, recomand cu toată încrederea, produsele de la Foodville!

pasta-de-ton-cu-ardei-copt-8

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Rețete înrudite

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.