Atât de gustoasă, frumos colorată și sățioasă a ieșit această salată de ton cu paste tricolore și legume, încât am primit indicații clare să o repet.
Pentru că am primit de la Podravka România un colet generos cu produse din brandul Eva: conserve de pește și condimente, m-am pus pe testat.
Și am testat în această rețetă, salata de ton mexicană care conține: fasole roșie, porumb, morcov și ton în ulei de soia.
Dar am adăugat și salată de ton dalmațiană care conține: fasole albă, fasole roșie, morcov, măsline verzi și ton în ulei de soia.
Au fost delicioase în combinație cu pastele tricolore și restul ingredientelor pe care le-am adăugat.
Vă recomand cu toată încrederea aceste salate, vor înnobila gustul preparatelor voastre, dar sunt grozav de bune și servite simple!
Mai găsiți pe blog și rețeta Plăcintă cu pește și piure de cartofi, în care, de asemeni, am testat produsele Podravka.
Ingrediente
- Pentru 4 porții:
- 150 g paste fusilli tricolore
- 115 g salată de ton mexicană
- 115 g salată de ton dalmațiană
- 250 g roșii cherry multicolore
- 2 ridichi roșii
- 150 g rucola
- 2 fire ceapă verde
- sare
- piper
- zeamă de lămâie
Mod de preparare
Iată cât de simplu pregătim rețeta Salată de ton cu paste tricolore și legume.