Acești cartofi umpluți cu mozzarella și ou fiert, înveliți în bacon, au ieșit bestiali!
Păcat că nu am folosit niște cartofi mult mai mari, așa încât să pun oul fiert, întreg!
Mergeau, de fapt, niște ouă de prepeliță.
Ador să fac astfel de preparate, pe care eu le consider de mare efect, iar băieții mei, adoră să le savureze. 🙂
Mai găsiți pe blog o rețetă de cartofi copți cu mujdei și brânză fondue, foarte gustoasă și interesantă.
Dar, dacă vă plac astfel de rețete, găsiți pe blog mult mai multe. Tastați cuvântul ”cartofi” în caseta de căutare și le veți descoperi.
Și dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pas cu pas pentru rețeta de cartofi umpluți cu mozzarella și ou fiert, înveliți în bacon
Ingrediente
- 4 cartofi mari.
- 4 ouă fierte
- 150 g mozzarella rasă
- frunze de busuioc
- 200 g felii subțiri de bacon
- chimen
- sare
- piper
- rozmarin
Porții: 4
Timp de preparare: 60 minute
Mod de preparare pentru cartofi umpluți cu mozzarella și ou fiert, înveliți în bacon
Începem cu pregătirea cartofilor
Preparare cartofi umpluți cu mozzarella și ou fiert, înveliți în bacon