Rosii umplute cu crema de branza, decorate haios

de Maria Udrea
0 comentarii
Rosii umplute cu crema de branza

La mare cautare printre aperitivele unei mese festive, dar bune in orice zi ca gustare aceste rosii umplute cu crema de branza!

Iar daca rosiile sunt de gradina, deliciul este maxim.

Si daca mai sunt si decorate haios, vor atrage si copii mofturosi.

 

Ingrediente

  • 6 rosii coapte
  • 200 g crema de branza cu smantana
  • 250 g branza telemea sarata
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • Pentru decor:
  • masline verzi umplute cu gogosar
  • masline negre
  • felii de castraveti
  • ardei rosu
  • ridichi rosii

Mod de preparare

Cum pregatim Rosii umplute cu crema de branza.

Am spalat rosiile si le-am sters cu prosoape de hartie absorbante.
Apoi, cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit, am decupat interiorul, lasand totusi pe margini pulpa de rosie cam de 3 mm.
Branza telemea, am pasat-o cu ajutorul unei furculite, apoi am amestecat-o cu crema de branza cu smantana.
Nu am vrut sa folosesc unt, asa ca am luat aceasta crema de branza foarte buna.
Am spalat mararul si l-am tocat marunt, apoi l-am presarat peste amestecul de branza.
Am presarat si boiaua de ardei iute si am omogenizat compozitia de branzeturi.
Cu aceasta compozitie de branzeturi am umplut rosiile.
Le-am decorat haios ajutata de baietii mei.
Sunt tare gustoase si de efect si arata foarte bine pe platoul cu aperitive!

Puteți urmări rețetele mele și pe pagina de Facebook, dar vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram.

 

Rețete înrudite

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.