Este pur și simplu perfectă această terină din cașcaval cu șuncă presată și alte ingrediente!
De când am văzut la Medi rețeta Terină cu cașcaval și carne de pui, m-am gândit că așa ceva mi-ar fi de folos, mai ales pentru sandwich-urile de luat la pachet.
Am cuprins într-o astfel de terină, aproape tot ce aș pune în sandwich-uri.
Și mi-am scutit timpul, nemaifiind nevoie să stau să feliez toate ingredientele, feliez doar terina, așez feliile între cele de pâine, le introduc la panini maker și gata pachetele.
Această terină de cașcaval cu șuncă presată și alte ingrediente poate fi folosită, cu mare succes, printre aperitivele unei mese festive, feliată frumos, sau tăiată chiar în cuburi.
Deci, mulțumesc, draga mea Medi, pentru această rețetă minunată!
Eu am complicat-o puțin, că am vrut să pun de toate în ea, însă a iesit ceva tare bun.
Vedeți și Rețeta Sandwich-uri aperitiv preparate la cuptor!
Ingrediente
- 350 g cașcaval clasic
- 150 g cașcaval afumat
- 200 g mozzarella rasă
- 200 g șuncă presată
- 100 g măsline verzi, umplute cu ardei
- 1 ardei gras, roșu
- 5-6 buc. roșii deshidratate
Porții: 20
Timp de preparare: 35 minute
Mod de preparare
Pregătim îngredientele
Asamblare terină din cașcaval cu șuncă presată și alte ingrediente
[/preparare]