Iată că a sosit și primăvara, iar în spiritul ei și al mărțișoarelor cu care se întâmpină acest anotimp, am pregătit câteva rețete de mărțișoare dulci, printre care și această Rețetă de Bomboane de ciocolată albă cu cocos.
Și ca să fie în ton cu mărțișoarele, le-am decorat în alb și roșu, trecându-le și prin cocos colorat cu suc de sfeclă roșie.
Am ales acest colorant natural, mai sănătos, dar și pentru că îmi plac mult deserturile cu suc de sfeclă roșie.
Am mai folosit sfecla roșie și la Rețeta Mini tortulețe din clătite cu sfeclă roșie, dar și la altele.
Și tot în spiritul mărțișorului am mai preparat în trecut și Rețeta Prăjitura Mărțișor cu duo ciocolată și jeleu de caise.
Foarte bune au ieșit aceste bomboane mărțișor, cu mult cocos și fulgi de migdale.
Ingrediente
- Pentru 20 de bomboane mărțișor:
- 250 gr ciocolată albă
- 50 gr unt cu 82% grăsime
- 75 gr nucă de cocos
- 50 gr fulgi de migdale
- 1 praf de sare
- 30-50 gr cocos pentru decor
- 1 linguriță suc de sfeclă roșie
- 1 linguriță esență de migdale
Mod de preparare
Foarte simplu și rapid pregătim Rețeta de Bomboane de ciocolată albă cu cocos.
Puteți urmări rețetele mele și pe pagina de Facebook, dar vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram.