Frumos colorat și tare gustos acest Aperitiv cu sfeclă roșie și brânză, ușor dulce, ușor sărat și ușor picant.
Iar servit în coșulețe crocante din felii de pâine toast, deliciul este maxim, dar și aspectul plăcut.
Coșulețele din felii de pâine toast le-am preparat cu ajutorul formei de mini tarte.
Nu am mai avut timp de preparat aluat pentru coșulețe, așa cum am preparat la Rețeta Pastă din pește afumat cu murături, sau la Rețeta Salată de ciuperci cu macrou afumat și maioneză.
Așa că am apelat la felii de pâine toast.
Și pentru că toată lumea mă întreabă de unde am luat aparatul pentru forme de mini tarte, repet, a n-a oară: l-am procurat cu ani în urmă, online, de la NatiShop.
Ingrediente
- 2 buc. mici de sfeclă roșie, fiartă
- 200 gr brânză proaspătă de vaci
- 140 gr cremă de brânză cu verdeață
- puțin ghimbir răzuit
- sare
- câteva frunze de busuioc
- felii de pâine toast, pentru coșulețe
Mod de preparare
Iată cât de simplu și rapid preparăm Rețeta de Aperitiv cu sfeclă roșie și brânză!
Puteți urmări rețetele mele și pe pagina de Facebook, dar vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram.