Pentru un desert rapid de weekend, fără coacere, acest minunat Cheesecake cu cireșe și green sugar, este chiar ideal. Și l-aș putea include la categoria „Deserturi light”, pentru că este fără zahăr, cu îndulcitor natural green sugar, dar și cu alte ingrediente delicioase și sănătoase pe bază de green sugar.
Ador multitudinea de ingrediente de la Green Sugar cu care ne putem delecta, sau pe care le putem include în preparatele noastre! Vă invit să le descoperiți și voi accesând linkul subliniat!
Găsiți pe blog mai multe Rețete cu green sugar de unde vă puteți inspira.
Ingrediente
- Pentru bază:
- 125 gr biscuiți cu fibre Remedios, de la Green Sugar
- 45 gr unt cu 82% grăsime
- Pentru cremă:
- 500 gr mascarpone
- 200 ml smântână pentru frișcă
- 75 gr îndulcitor green sugar, pulbere
- 2 plicuri ciocolată albă și green sugar, cu aromă de zmeură
- 2 plicuri
- 150 ml lapte
- 1 praf de sare
- 10 gr gelatină +30 ml apă
- 1 praf de sare
- 200 gr cireșe proaspete, fără sâmburi
- bănuți de ciocolată cu lapte și green sugar
Mod de preparare pentru cheesecake cu cireșe și green sugar
Preparăm crema
Dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.