Ador genul de covrigei sau biscuiți sărați, îmi plac mai mult decât cei dulci, iar cum în perioada aceasta am dispus și de niște jumări, am preparat acești covrigei cu jumări și chimen, ușor picanți și crocanți.
Merg de minune printre aperitivele unei mese, sau sunt chiar perfecți de luat la pachet, de ronțăit în fața PC-ului sau TV-ului.
Mai găsiți pe blog și o rețetă de biscuiți aperitiv cu jumări, la aparatul de vafe, la fel de gustoși și simplu de preparat.
Dar nu lipsește de pe blog nici rețeta de pogăcele cu jumări și multe condimente, pe care o repetăm de câteva ori în sezon.
Ingrediente pentru prepararea covrigeilor:
- 2 ouă
- 250 g pastă de jumări
- 150 g iaurt cremos
- 550 g făină
- 1/2 linguriță boia de ardei dulce
- 1/2 linguriță nucșoară
- 1/2 linguriță chimen măcinat
- un praf piper
- un praf sare
- semințe de chimen
- un vârf cuțit bicarbonat
- 1 plic praf de copt(10 g)
Porții: 65
Timp de preparare: 15 minute
Timp de coacere: 15 minute
Mod de preparare pentru rețeta de covrigei cu jumări și chimen
Formăm și coacem covrigeii sărați
Dacă și voi adorați preparatele cu jumări, găsiți pe blog mai multe rețete de unde vă puteți inspira. Doar trebuie să tastați cuvântul ”jumări” în caseta de căutare și le veți descoperi.
Iar dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook – Click Aici.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram – Click Aici, pe Pinterest – Click AICI sau pe X – Click Aici.