Acești melcișori perechi din foietaj cu bacon și cașcaval, sunt foarte buni mai ales calzi, abia scoși din cuptor. Însă merg foarte bine și reci, luați la pachet, la serviciu, sau la picnic, oriunde am merge.
Sunt de mare efect, mai ales în rândul copiilor, atunci când au prieteni în vizită și stau de povești în fața televizoarelor, a calculatoarelor, vizionând un film, sau jucând un joc.
Asemănători sunt și acești Melcișori din aluat foietaj cu bacon și chimen.
Dar de mare efect sunt și aceste Rondele picante din foietaj cu ketchup și chimen.
Mai jos puteți urmări lista de ingrediente și modul de preparare al melcișorilor perechi.
Ingrediente
- 1 pachet aluat foietaj Bella
- 200 g bacon feliat subțire
- 100 g cașcaval
- ketchup
- susan
- chimen
- 1 ou pentru uns
Porții: 20;
Timp de preparare: 30 minute
Mod de preparare melcișori perechi din foietaj cu bacon și cașcaval
Și pentru a avea diversitate pe platou, mai puteți prepara și rețeta de melcișori cu spanac și șuncă afumată, în aluat foietaj.