Îmi place să jonglez cu ingredientele pentru omletă, acum am făcut și la această delicioasă omletă cu ceapă verde și mălai în manta de bacon.
Cele mai la îndemână preparate pentru mic dejunuri sunt omletele pe care le putem prepara în multe feluri.
Mai ales primăvara îmi place să adaug multă verdeață în omletă și, bineînțeles, nelipsitele brânzeturi.
Iarna îmi place să adaug jumări, yummy, ce bună este cu jumări!
Mălaiul adăugat de data aceasta în omletă, i-a dat mai multă consistență și a fost mai sățioasă. Nici nu a mai fost nevoie de pâine la masă.
Prepar destul de frecvent și această Omletă cu cartofi rași, dar și această Omletă cu fulgi de porumb. Ambele ne plac tare mult.
De foarte multe ori prepar omlete diverse și le includ în sandvișurile pentru pachetele de la serviciu.
Ingrediente
- 4 ouă medii
- 100 g bacon feliat
- 2 fire ceapă verde
- 50 g mozzarella
- 5-6 fire de mărar
- 2 linguri mălai grișat
- sare
- piper
- un cubuleț de unt
Mod de preparare omletă cu ceapă verde și mălai în manta de bacon
Dacă regăsiți gustul vostru în rețetele de pe blog, le mai puteți urmări și pe pagina de Facebook.
Vă aștept cu surprize culinare și pe Instagram și pe Pinterest sau pe Twitter.