Am asortat acest piept de pui cu legume caramelizate, în sos de soia, cu niște spaghete fără gluten, care, din păcate, nu se comportă ca și cele obișnuite, se cam rup în timpul fierberii, dar oricum, sunt gustoase și sănătoase.
Se poate asorta cu orez, cu orice garnitură de cartofi, sau se poate servi simplu, este delicios oricum.
Că îmi plac foarte mult legumele caramelizate, am mai declarat, iar în combinație cu piept de pui și sos de soia a ieșit un preparat de notă maximă, după cum au apreciat cei care l-au savurat.
Ne-a plăcut în mod deosebit și vă recomand cu drag și această rețetă Piept de pui și ciuperci în sos de brânzeturi, dar nici această Tocaniță de ciuperci cu piept de pui nu este mai prejos.
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 500 g piept de pui
- 2 cepe roșii
- 2 căței de usturoi
- 1 morcov
- 1 rădăcină pătrunjel
- 1 ardei gras, roșu
- 1 ardei gras, verde
- 1 dovlecel
- 1 lingură pastă de roșii
- 100 ml ulei
- 100 g unt
- 1 lingură zahăr
- 1 linguriță oțet balsamic
- 100 ml sos de soia
- sare
- piper
- cimbru
- pătrunjel verde
- 250 g spaghete fără gluten
[/ingredients]
Porții: 8
Timp de preparare: 45 minute
[preparare title=”Mod de preparare”]
Pregătim ingredientele pentru piept de pui cu legume caramelizate, în sos de soia
Preparare piept de pui cu legume caramelizate, în sos de soia
[/preparare]