Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase sunt aceste rulouri de post cu arome de scorțișoară și cocos!
Scorțișoara și uleiul de cocos, precum și zahărul vanilat Bourbon s-au combinat foarte bine și au aromat plăcut aceste delicioase rulouri.
Cine zice că în post nu ne putem răsfăța la fel de bine ca în zi de dulce, greșește.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pas cu pas, dacă doriți să le testați și voi.
Ingrediente
- Pentru aluat:
- 500 g făină clasică
- 20 g drojdie proaspătă
- 250 ml băutură din orez Sano Vita
- 30 g zahăr brut Sano Vita
- 30 ml ulei de cocos Sano Vita
- 1 vârf de cuțit cu sare
- 2 lingurițe esență de vanilie
- Pentru uns:
- 30 ml ulei de cocos
- 30 g zahăr brut
- 3 lingurițe scorțișoară
- 24 g zahăr vanilat Burbon Dr. Oetker
- zahăr pudră cu aromă de vanilie, pentru pudrat
Porții: 11
Timp de pregătire: 40 minute
Timp de coacere: 35 minute
Mod de preparare pentru rețeta de rulouri de post cu arome de scorțișoară și cocos
Mai întâi vom pregăti aluatul pentru rulouri.
Pregătim compoziția de uns rulourile.
Formăm și coacem rulouri de post cu arome de scorțișoară și cocos
Vă mai recomand de pe blog și rețeta de ruladă, cu aluat dospit și umplutură de dovleac, tot din categoria deserturilor de post.
Sau poate vă interesează rețeta de batoane cu miere și mac, perfecte pentru mic dejunuri și pachete!