Rețeta de ruladă de spanac cu cremă de brânză face parte din categoria aperitivelor simple, perfecte pentru mesele festive și nu numai.
Foaia de ruladă este cu mult spanac în ea, pentru o culoare verde, plăcută, dar și pentru gust deosebit.
Iar crema de brânză, poate fi simplă, sau se poate combina cu diverse alte ingrediente. Eu am combinat-o cu mărar și roșii deshidratate.
Se mai poate combina cu măsline, cu ardei roșii, proaspeți, sau ardei copți, dar și cu o delicioasă dulceață de ardei iuți.
Găsiți pe blog și o rețetă de cremă de brânză cu hering afumat și roșii deshidratate, potrivită pentru această ruladă.
În orice combinație, rulada va fi una foarte reușită.
Vedeți sursa mea de inspirație AICI!
Porții: 20; Timp de preparare: 35 minute
Tot din categoria rețetelor de ruladă aperitiv, mai găsiți pe blog și:
- Rețeta Ruladă tricoloră cu umplutură de brânză
- Rețeta Ruladă de cașcaval cu omletă și cârnăciori picanți
- Rețeta Ruladă aperitiv de legume cu brânzeturi și șuncă presată
Ingrediente
- Pentru foaia de aluat( 28/43 cm):
- 3 ouă medii
- 2 linguri de smântână fermentată
- 450 gr spanac congelat
- 250 gr făină
- 1 praf de sare
- 1 linguriță praf de copt
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
- Pentru crema de brânză:
- 250 gr brânză proaspătă, de vaci
- 500 gr brânză sărată și cremoasă, philadelphia
- 2 linguri smântână de consum
- 8-10 buc. roșii deshidratate
- 1/2 legătură de mărar
Mod de preparare
Rețeta Ruladă de spanac cu cremă de brânză – Preparare aluat.